Voordat ik bij Ajax ging tekenen zeiden ze: ja, dat kan iedere minuut veranderen

"Voordat ik bij Ajax ging tekenen zeiden ze: ja, dat kan iedere minuut veranderen"

18-08-2017 20:28
27

Michael Reiziger weet dat hij niet met een vast basiselftal aan de slag kan bij Jong Ajax. Als Marcel Keizer spelers naar het eerste elftal wil halen, heeft de trainer van Jong Ajax dat maar te accepteren.

"Als het eerste spelers nodig heeft, moeten wij ze leveren", zegt hij tegen FOX Sports. "Dat weet je vantevoren. Voordat ik bij Ajax ging tekenen zeiden ze: ja, dat kan iedere minuut veranderen. Dat hadden we al doorgenomen. Deze jongens gaan het vandaag doen. (vrijdag tegen sc Cambuur, red.)"

Tegen Cambuur maakt Dennis Johnsen zijn debuut voor Jong Ajax. De vleugelaanvaller kwam recentelijk over van sc Heerenveen. Reiziger: "Hij is deze week aangesloten. Hij heeft veel kwaliteit. We hebben hem meegegeven dat hij lekker vrij mag spelen: laat maar zien wat je kunt."

Reiziger is sinds deze zomer hoofdtrainer van Jong Ajax. Hij nam het stokje over van Keizer, die doorschoof naar het eerste elftal. Reiziger kwam over van Sparta. "Of ik heb getwijfeld? Ik had met Alex (Pastoor, red.) een goede samenwerking. Daar moet je wel over nadenken. We hebben met elkaar gesproken en hij zei ook dat dit een goede kans voor me is."