'Meerdere clubs willen Zoet hebben; PSV bepaalt vraagprijs voor doelman'

'Meerdere clubs willen Zoet hebben; PSV bepaalt vraagprijs voor doelman'

18-08-2017 23:35
20

Het Eindhovens Dagblad weet dat Crystal Palace niet de enige partij is die geïnteresseerd is in Jeroen Zoet. De doelman van PSV staat op het verlanglijstje van meerdere Europese clubs.

Het ED meldt dat naast het Palace van Frank de Boer ook Watford in de markt is voor Zoet. Uit Portugal is Benfica concreet voor de Oranje-international. De Portugezen hopen Zoet voor ongeveer vijf miljoen euro over te nemen, maar dat is voor technisch manager Marcel Brands op dit moment onbespreekbaar. PSV wil pas praten over een transfer als er rond de tien miljoen euro geboden wordt. Naast de drie genoemde clubs, zijn er meerdere partijen die hem op het lijstje hebben staan. Het gerucht dat De Boer Zoet naar Palace wil halen, deed Brands direct af als onzin.

Als PSV erin slaagt om Zoet deze periode binnenboord te houden, dan is een contractverlenging volgens het Eindhovens Dagblad realistisch. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2019. Bij een contractverlenging is het mogelijk dat PSV op het gebied van transfers en prijzen afspraken maakt met Zoet.