Ajax put vertrouwen uit ijzersterke reeks: bookmaker ziet Groningen als medicijn

Ajax put vertrouwen uit ijzersterke reeks: bookmaker ziet Groningen als medicijn

20-08-2017 10:00
3

Ajax krijgt dit prille seizoen de ene na de andere tegenslag te verwerken en snakt naar een overwinning. FC Groningen lijkt het perfecte medicijn voor de ploeg van coach Marcel Keizer.

Speel mee: Groningen hét medicijn voor kwakkelend Ajax voor 2,48 keer je inzet! KLIK HIER!

Matchfacts:
- Ajax won zijn laatste 8 thuisduels in de Eredivisie
- Ajax won de laatste 8 thuisduels met FC Groningen
- Ajax hield dit seizoen nog geen één keer de 0

Het is nog niet het seizoen van Ajax. De laatste dreun kwam donderdag, toen Rosenborg met een 0-1 zege terugkeerde naar Noorwegen. De equipe van Keizer heeft dringend behoefte aan wat lucht, nadat ook de competitiestart tegen Heracles Almelo (2-1) al uitliep op een teleurstelling. De thuiswedstrijd tegen FC Groningen lijkt op het goede moment te komen.

De Noorderlingen wisten sinds 1994 niet meer te winnen op bezoek bij Ajax. De laatste acht onderlinge duels in de hoofdstad leverden een zege op voor de thuisploeg. Ajax is in competitieverband bovendien ijzersterk op eigen veld. Al 15 duels op rij zijn de Amsterdammers ongeslagen, de laatste acht keer werden er zelfs helemaal geen punten meer verspeeld.

Alles wijst dus op een zege van Ajax, maar de defensie is een valkuil. De ploeg van Keizer wist dit seizoen nog geen één keer de nul te houden, inclusief voorbereiding. Het vertrek van Davinson Sánchez draagt niet bij aan de rust achterin. Wanneer Ajax wint ondanks een goal van Groningen, krijg je 2,48 keer je inzet. Dat lijkt dus een realistische bet.

Speel mee: Groningen hét medicijn voor kwakkelend Ajax voor 2,48 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links in dit artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek via het zoekscherm op Ajax en selecteer de juiste wedstrijd;
3. Scroll omlaag naar Match Events en kies de juiste bet;
4. Bepaal en plaats je inzet!