Feyenoord-klachten komen Haps bekend voor: Er het beste van maken

Feyenoord-klachten komen Haps bekend voor: "Er het beste van maken"

19-08-2017 16:09
19

Toen Ridgeciano Haps speler was van AZ, merkte hij ook dat zijn teamgenoten fel tegen kunstgras waren. Bij zijn huidige club Feyenoord is zo'n beetje iedereen tegen kunstgras en is het een actueel thema.

"Veel jongens zijn er tegen, maar je moet die wedstrijden toch spelen", zegt Haps in gesprek met RTV Rijnmond. "Dus moet je er het beste van maken. Wij moeten laten zien dat we beter zijn dan Excelsior (de tegenstander van komende zondag, red.), ook op kunstgras."

Feyenoord bewaart slechte herinneringen aan een uitduel met Excelsior. Vorig seizoen liet het dé kans op de titel lopen in Rotterdam-Kralingen. "Ik was er niet bij, dus ik kan daar niet veel over zeggen", zegt Haps. "Of Giovanni van Bronckhorst er nog wat over zei? Ja, dat het beter moet dan vorig seizoen en dat we de drie punten nu wél mee moeten nemen."

Feyenoord heeft het eerste duel van de competitie gewonnen, maar volgens Haps is zijn ploeg nog niet op het gewenste niveau. "Als je wint heeft iedereen het positieve gevoel. Dat moeten we vasthouden. Qua spel vind ik dat we nog beter kunnen en moeten. We moeten ook meer doelpunten maken."