LIVE-discussie: Streppel kiest doelman; geen wijzigingen Heracles na Ajax-zege

LIVE-discussie: Streppel kiest doelman; geen wijzigingen Heracles na Ajax-zege

19-08-2017 19:59
2

SC Heerenveen-trainer Jurgen Streppel heeft noodgedwongen een wijziging doorgevoerd voor het competitieduel met Heracles Almelo. Wouter van der Steen vervangt de geblesseerde Warner Hahn, die enkele weken is uitgeschakeld met een schouderblessure.

Van der Steen maakte vorige week tegen FC Groningen zijn competitiedebuut voor Heerenveen, nadat Hahn al na negen minuten uitviel. Streppel houdt verder vast aan de spelers die in de Derby van het Noorden een 3-3 gelijkspel uit het vuur sleepten. Sam Larsson, die op het punt staat een transfer naar Feyenoord af te ronden, was al enige tijd niet meer van de partij.

Heracles Almelo moet het nog stellen zonder Samuel Armenteros, die met een liesblessure kampt. Hij ontbrak vorige week ook al tegen Ajax. Coach John Stegeman houdt vast aan de formatie die de Amsterdammers op een 2-1 nederlaag trakteerden.

De opstellingen

sc Heerenveen: Van der Steen; Dumfries, Høegh, Van Aken, Woudenberg; Schaars, Kobayashi, Thorsby; Ødegaard, Ghoochannejhad, Zeneli

Heracles Almelo: Castro; Breukers, Pröpper, Hardeveld, Van Hintum; Van Ooijen, Pelupessy, Niemeijer; Kuwas, Gladon, Darri