Nu al tegenslag voor Arsenal: nederlaag bij Stoke door goal van PSG-huurling

Nu al tegenslag voor Arsenal: nederlaag bij Stoke door goal van PSG-huurling

Arsenal heeft z'n tweede competitiewedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen verloren. Stoke City was zaterdagavond te sterk voor het team van manager Arsène Wenger. Stoke-debutant Jesé Rodriguez maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Een week geleden wonnen The Gunners met 4-3 van Leicester City. Dat spectaculaire duel kreeg geen vervolg in Stoke-on-Trent. The Potters, met Erik Pieters in de basis, maakten het Arsenal erg lastig. Voor de pauze dachten de gasten tot twee keer toe recht te hebben op een penalty. De scheidsrechter van dienst weigerde de bal echter op de stip te leggen. 

Kansen waren er ook voor beide clubs. Ryan Shawcross kopte maar net over, Danny Welbeck (Arsenal) kreeg een paar prima mogelijkheden en Stoke-goalie Jack Butland verrichtte een aantal knappe reddingen. Onder meer Aaron Ramsey zag een inzet gekeerd worden. 

Debutant Jesé Rodriguez - hij werd onlangs gehuurd van Paris Saint-Germain - bezorgde Stoke drie punten. Amper twee minuten na de pauze schoot de Spanjaard met links raak na een lekker pasje van Saido Berahino.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s