In het kort: Sneijder debuteert met overwinning, primeur voor 'rode' Griezmann

In het kort: Sneijder debuteert met overwinning, primeur voor 'rode' Griezmann

19-08-2017 22:13
7

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Sneijder debuteert met overwinning
OGC Nice heeft zaterdagavond een 2-0 zege geboekt op Guingamp. Pléa en Walter scoorden in de 45e en 47e minuut. Bij Nice waren alle schijnwerpers gericht op Wesley Sneijder, die zijn officiële debuut maakte namens de ploeg. De recordinternational van Oranje hield het tot de 85e minuut vol. Volgens Franse media speelde Sneijder een 'anonieme' wedstrijd.

Griezmann krijgt allereerste rode kaart
Atlético Madrid-vedette Antoine Griezmann is voor de eerste keer in zijn loopbaan van het veld gestuurd. Zaterdagavond kreeg de Franse spits rood tijdens het uitduel met Girona. Eerst slingerde de scheidsrechter Griezmann op de bon vanwege een schwalbe, even later kreeg hij direct rood omdat hij de leidsman beledigde. Atlético kwam tegen Girona met 2-0 achter, maar de ploeg van trainer Diego Simeone knokte zich in de slotfase terug tot 2-2.