Update: Transfer nadert afronding: Larsson gespot bij De Kuip

Update: Transfer nadert afronding: Larsson gespot bij De Kuip

21-08-2017 10:30
56

Sam Larsson verruilt sc Heerenveen voor Feyenoord. Daarover lijkt geen twijfel meer te bestaan na uitspraken van trainer Giovanni van Bronckhorst van de Rotterdammers. De linksbuiten wordt waarschijnlijk maandag al gepresenteerd in De Kuip.

"Ik hoop snel", reageert Van Bronckhorst bij FOX Sports op de vraag wanneer hij Larsson verwacht. "Ik weet dat er hard aan gewerkt wordt." Volgens berichten wordt de 24-jarige Zweed maandag al gepresenteerd. "Ik denk dat dat heel goed kan, ja", glimlacht de oefenmeester daarop veelzeggend. 

Hoeveel Feyenoord betaalt voor Larsson is nog niet bekend, maar vermoedelijk gaat het om een bedrag tussen de vier en zeven miljoen euro. De vleugelaanvaller wilde deze zomer koste wat kost vertrekken bij Heerenveen, waar hij drie seizoenen actief was. Eerder leek Larsson nog op weg naar Celta de Vigo of FC Metz, maar die deals kwamen om uiteenlopende redenen niet van de grond.

Celta wist geen akkoord te bereiken met de Friezen, terwijl Larsson zelf geen heil leek te zien in een overgang naar Metz. Hij gaf de voorkeur aan een club die actief is in de Champions League. Met Feyenoord krijgt hij zijn zin.

Update 21/8 10.30: Larsson is hard op weg om zijn transfer af te ronden. Maandagochtend doken er via Twitter foto's op van de Zweed, die arriveerde bij De Kuip. Later op de dag zal Larsson zijn contract ondertekenen en zal hij officieel gepresenteerd worden.