'El Ghazi staat op lijstje met Costa en Keita en mag dromen van Serie A-transfer'

'El Ghazi staat op lijstje met Costa en Keita en mag dromen van Serie A-transfer'

Gepubliceerd: zondag 20 augustus 2017 om 15:51zo 20-08-2017 om 15:51

Anwar El Ghazi is één van de spelers die bij AC Milan in beeld is als offensieve versterking. De Serie A-grootmacht, die deze zomer de ene na de andere aankoop deed, wil voor het sluiten van de transfermarkt nog twee aanvallers presenteren. 

Tuttosport schrijft zondag dat trainer Vincenzo Montella de namen van diverse spelers heeft aangedragen bij de clubleiding. Nikola Kalinić is er daar één van. De naam van de Kroatische spits zingt al een paar weken rond in San Siro. Mogelijk ondergaat Kalinic maandag een medische keuring. Hij kost zo'n 25 miljoen euro.

Montella wil na het vertrek van Carlos Bacca - hij werd deze week verhuurd aan Villarreal - nóg een extra aanvaller inlijven. De namen van diverse kandidaten circuleren in Milaan: Diego Costa (Chelsea) en Baldé Keita (SS Lazio) zijn in beeld, evenals Anwar El Ghazi. Toen de Nederlander nog bij Ajax speelde, werd hij al eens gelinkt aan AC Milan. Volgens Tuttosport geldt hij nu als 'belangrijk alternatief'. 

Eerder deze zomer zou er bij Lille ook al navraag zijn gedaan naar de beschikbaarheid van de rechtspoot. El Ghazi (22) heeft in de Ligue 1 een contract tot medio 2021. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws