Mühren toont direct waarde voor Sparta; remise tegen PEC

20-08-2017 18:39
18

De wedstrijd tussen Sparta en PEC Zwolle is onbeslist gebleven. Op Het Kasteel deelden beide ploegen de punten: 1-1.

De ploeg van John van 't Schip opende na dertien minuten de score via Youness Mokthar. De aanvaller kon rustig raak schieten na een knappe combinatie. PEC kon niet lang genieten van die treffer, want tien minuten later maakte aanwinst Robert Mühren er 1-1 van. Loris Brogno was de aangever.

De tweede helft kende weinig hoogtepunten. Sparta kreeg vlak na de theepauze twee goede mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar een knal van Brogno spatte uiteen op de paal, terwijl een inzet van Bart Vriends gepareerd werd door Diederik Boer.

Doelpunten zouden er niet meer vallen op Het Kasteel. Sparta pakt zijn eerste punt van het seizoen. PEC heeft er door de overwinning op Roda JC van vorige week inmiddels vier.