'Het maakt mij niet uit dat de club Sam aantrekt, ik wil alle wedstrijden spelen'

'Het maakt mij niet uit dat de club Sam aantrekt, ik wil alle wedstrijden spelen'

21-08-2017 07:49
20

Jean-Paul Boëtius krijgt er deze week met Sam Larsson een geduchte concurrent bij in De Kuip. De vleugelaanvaller van Feyenoord gaf in het duel met Excelsior een duidelijk signaal af.

Boëtius was de matchwinner op Woudestein. "Het maakt mij niet uit dat de club Sam heeft aangetrokken", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Ja, een extra concurrent erbij. Hij kan linkerspits spelen en eventueel achter de spitsen. Maar het mag duidelijk zijn dat ik alle wedstrijden wil spelen, daar ga ik alles aan doen."

Wedden

Meer odds

Tonny Vilhena is blij met de komst van Larsson. "Je hoort de naam Larsson en je denkt dan: eerst zien en dan geloven. Maar het is duidelijk dat alles, wat de selectie betreft, goed in elkaar zit", stelt de middenvelder in De Telegraaf. "We hebben een prima ploeg, de nieuwelingen doen het in mijn ogen goed en de grote concurrentiestrijd die we nu krijgen is alleen maar goed voor het elftal."

Larsson kost Feyenoord naar verluidt inclusief eventuele bonussen een kleine zes miljoen euro, meldt het AD. Hij tekent maandag een verbintenis voor vijf seizoenen in Rotterdam.