In het kort: Jong PSV begint met gelijkspel, dramatisch begin Jong Utrecht

21-08-2017 21:58
12

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Jong PSV op eigen veld gelijk tegen De Graafschap
Dennis Haar heeft bij Jong PSV gebuteerd met een gelijkspel tegen De Graafschap. De achterhoekers legden een sterke pot op de mat, maar konden de drie punten niet over de streep trekken. Sterker nog, de ploeg van Henk de Jong mag zelfs blij zijn dat het niet verloren heeft, want een paar minuten voor tijd stonden de Eindhovenaren met 2-1 voor. In de slotfase moest PSV toch nog incasseren. De PSV-treffers werden gemaakt door Bram van Vlerken en Jordy de Wijs. Namens De Graafschap scoorden Fabian Serrarens en Anthony van den Hurk.

Dramatisch begin Jong Utrecht
Jong FC Utrecht is het seizoen dramatisch begonnen. In de eigen Galgenwaard was tegenstander FC Oss met 0-3 te sterk. Alle treffers vielen na rust en werden gemaakt door Erik Quekel, Richard van der Venne en Fatih Kamaci.