Larsson: 'Er zijn afspraken gemaakt en die is Heerenveen niet nagekomen'

Larsson: 'Er zijn afspraken gemaakt en die is Heerenveen niet nagekomen'

22-08-2017 07:06
47

Sam Larsson haalt zijn schouders op voor de teksten van Marc Overmars. De directeur spelersbeleid van Ajax gaf zondag aan dat hij de Zweed niet goed genoeg vindt. Nu speelt Larsson bij Feyenoord.

"Maar Martin van Geel vindt mij wel goed genoeg voor Feyenoord", zegt de 24-jarige Larsson, die maandag tekende in De Kuip, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En dat is wat telt, volgens mij. Of ik Feyenoord hoger aansla dan Ajax? Jazeker."

Wedden

Meer odds

Larsson vertrekt door de achterdeur bij sc Heerenveen. De flankspeler heeft al een tijd geen wedstrijd meer gespeeld omdat hij onder andere weigerde op de jaarlijkse elftalfoto te gaan. "Nu ik bij Feyenoord heb getekend, is de behoefte om er iets over te zeggen minimaal. Ik heb getraind bij de reserves en met een fysieke trainer hield ik mijn conditie op peil."

Doordat het even geleden is dat Larsson een duel speelde, is hij nog niet wedstrijdfit. "Ik zal nog even nodig hebben om op het juiste niveau te zitten, maar ik hoop dat Feyenoord mij snel klaarstoomt. Wat Heerenveen betreft: er waren afspraken gemaakt en die is de club niet nagekomen. Dat is eigenlijk alles wat ik erover wil zeggen. Of ik dan onterecht een stempel van lastige jongen heb gekregen? De mensen die mij kennen weten beter en zo zullen de mensen bij Feyenoord mij ook leren kennen. Ik ben zeker geen moeilijke jongen."