Transfers naar Ajax en Feyenoord: 'Hebben al eerder op hun vertrek geanticipeerd'

Transfers naar Ajax en Feyenoord: 'Hebben al eerder op hun vertrek geanticipeerd'

22-08-2017 07:47
19

Ondanks dat Sam Larsson naar Feyenoord vertrok en Dennis Johnsen naar Ajax is gegaan, gaat sc Heerenveen niet de transfermarkt op om een nieuwe vleugelaanvaller te halen. De club doet het met de beschikbare middelen.

"We hebben al eerder op hun vertrek geanticipeerd, met de komst van Nemanja Mihajlovic en Marco Rojas", zegt technisch manager Gerry Hamstra in gesprek met de Leeuwarder Courant. "We hebben Arber Zeneli nog en Martin Odegaard kan zowel aan de zijkant als achter de spits spelen."

Wedden

Meer odds

Hamstra wil weinig kwijt over het onvermijdelijke vertrek van Larsson. "We wisten al heel lang dat Sam bij ons zou vertrekken. De manier waarop hij hier weg is gegaan, daar moet iedereen voor zichzelf maar een waarde-oordeel over geven. Maar wij zijn altijd heel duidelijk geweest en hebben nooit iets naar buiten gebracht."

Het transferspel rond Larsson vond Hamstra 'normaal'. "Het werd alleen heel hectisch doordat iedereen erbovenop ging zitten. Intern is het voor iedereen altijd heel helder geweest. Maar is heel veel onzin gezegd en geschreven, waarvan ik denk: Waar halen sommige mensen het vandaan?"