'De Boer jaagt op overbodige Tottenham-verdediger van 16 miljoen euro'

'De Boer jaagt op overbodige Tottenham-verdediger van 16 miljoen euro'

22-08-2017 08:49
12

Het Crystal Palace van manager Frank de Boer wil zich versterken met Tottenham Hotspur-verdediger Kevin Wimmer. De 24-jarige Oostenrijker mag na de komst van Davinson Sánchez vertrekken bij Tottenham en wordt gevolgd door meerdere Premier League-clubs.

Wimmer werd al nadrukkelijk gevolgd door West Bromwich Albion, maar volgens The Daily Mail zijn ook Stoke City en Crystal Palace geïnteresseerd. The Eagles zaten aanvankelijk achter Liverpool-verdediger Mamadou Sakho aan, maar konden niet voldoen aan de vraagprijs van 33 miljoen euro. Wimmer is een goedkoper alternatief voor de club van Frank de Boer. De Oostenrijker moet ruim 16 miljoen euro kosten, exclusief aanvullende bonussen.

Wedden

Meer odds

Crystal Palace haalde met Jaïro Riedewald en Timothy Fosu-Mensah al twee centrale verdedigers deze zomer, maar is dus nog op zoek naar meer defensieve versterkingen. De club is het seizoen ongelukkig begonnen met twee nederlagen in de eerste twee wedstrijden. Thuis tegen nieuwkomer Huddersfield Town werd er met 0-3 verloren en op bezoek bij Liverpool gingen The Eagles met 1-0 onderuit.