Update: Ajax- en PSV-gerucht over Veerman weerlegd door zaakwaarnemer

Update: Ajax- en PSV-gerucht over Veerman weerlegd door zaakwaarnemer

22-08-2017 12:34
90

Henk Veerman is op weg naar Willem II, maar de naam van de boomlange spits is ook bij Ajax en PSV gevallen. Met dat opmerkelijke nieuws komt Omroep Friesland dinsdag.

Veerman zou bij Ajax in beeld zijn gekomen als Kasper Dolberg toch nog wordt weggekocht. Hij zou in dat geval als back-up/pinchhitter achter Klaas-Jan Huntelaar dienen. Ook PSV had de naam van Veerman opgeschreven indien Luuk de Jong voor het einde van de maand vertrekt. In Eindhoven zou hij achter Jurgen Locadia voor zijn plek moeten knokken.

Willem II lijkt Veerman echter eerste elftal-voetbal te kunnen bieden, waardoor het voor de spits zonneklaar is: hij wil weg bij Heerenveen. Eerder deze zomer ketste een transfer naar FC Utrecht nog af omdat de Domstedelingen niet voldeden aan de vraagprijs van sc Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion is Reza Ghoochannejhad de onbetwiste eerste spits.

Update 12:34 uur: Dat PSV geïnteresseerd zou zijn geweest in Veerman, is onzin. Dat meldt het Eindhovens Dagblad, dat contact heeft gehad met de zaakwaarnemer van de spits. Die kon zijn oren niet geloven toen hij hoorde van het gerucht. 

Lees ook: Veerman vertrekt alsnog, Willem II wil acht ton op tafel leggen