Roda JC-duo gelinkt aan buitenlandse transfer: 'Zou kunnen dat hij vertrekt'

Roda JC-duo gelinkt aan buitenlandse transfer: 'Zou kunnen dat hij vertrekt'

22-08-2017 13:47
20

In de slotweek van de zomerse transferperiode raakt Roda JC mogelijk nog twee spelers kwijt. Adil Auassar (foto) kan rekenen op belangstelling uit het Midden-Oosten en ook voor spits Dani Schahin is er buitenlandse interesse. Dat meldt Voetbal International. 

De dertigjarige Auassar hoeft onder Roda-trainer Robert Molenaar voolopig niet op een basisplaats te rekenen. Zowel tegen PEC Zwolle als Vitesse zat de routinier op de bank. Harm van Veldhoven, technisch directeur in Kerkrade, bevestigt dat er belangstelling is voor Auassar.

Wedden

Meer odds

"Een week of twee geleden heeft inderdaad een club uit het Midden-Oosten geïnformeerd, sindsdien hebben we niks meer gehoord. Maar de komende dagen kunnen dingen snel gaan, het zou kunnen dat Adil nog vertrekt", citeert VI hem. 

Voor Schahin heeft zich nog geen ploeg gemeld. Roda zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer van de Duitse Oekraïner. Ondertussen willen de Limburgers voor het sluiten van de transfermarkt graag nog een nieuwe spits en een linksback inlijven. Deze zomer vertrokken er overigens al negentien spelers bij de club.