'Analist' Spijkerman geeft Derksen koekje van eigen deeg: Al drie keer uitgelegd

'Analist' Spijkerman geeft Derksen koekje van eigen deeg: "Al drie keer uitgelegd"

22-08-2017 15:45
71

Jack Spijkerman slaat dinsdag terug naar Johan Derksen. De analist van Voetbal Inside noemde het onlangs bespottelijk dat Spijkerman bij Veronica de gelegenheid krijgt om Champions League-wedstrijd te analyseren. 

Spijkerman zegt op zijn beurt dat Derksen 'zich er niet mee moet bemoeien'. "Meneer Derksen kan het gewoon niet hebben dat andere mensen ook een mening over voetbal hebben. Dat is het grote probleem van Johan: er deugt volgens hem sowieso geen enkele andere analist. Of hij nu Kenneth Perez heet of wie dan ook", aldus de presentator in een interview met Radio 10. 

Veronica koppelt sinds dit seizoen een BN'er aan een analist bij Champions League-uitzendingen. "Dat kan ik zijn, of Marco Borsato of Victor Reinier. Dat doen ze zodat het niet alleen maar analytisch gepraat wordt, maar dat er ook iemand bij zit die zegt: wat bedoel je daar eigenlijk mee? Het is gewoon voor het leuk."

"Maar dan zit Johan weer te roepen dat ik aan het analyseren ben. Nee, ik zit er als liefhebber! Ik heb het hem al drie keer uitgelegd. Hij geeft toch ook wel eens zijn mening over muziek in andere programma's? Maar het schijnt niet te mogen."