Favre hekelt Balotelli, maar is mild voor Sneijder: 'Ik zeg precies wat ik denk'

Favre hekelt Balotelli, maar is mild voor Sneijder: 'Ik zeg precies wat ik denk'

23-08-2017 08:51
18

OGC Nice-trainer Lucien Favre is zéér kritisch over het optreden van Mario Balotelli in het duel met Napoli in de play-offs van de Champions League. De Zwitser is een stuk milder voor Wesley Sneijder na de 0-2 nederlaag.

"Het was een slecht optreden van Mario, ik had hem veel eerder naar de kant moeten halen", zegt Favre tegen Mediaset Premium. De Italiaanse spits, die een laconieke indruk maakte, werd in de 77ste minuut vervangen. "Ik zeg het precies zoals ik erover denk, hij was simpelweg niet goed genoeg", vervolgt de coach, die ook niet te spreken is over de manier waarop Balotelli het veld verliet. Dat gebeurde uiterst traag. Favre wisselde daarop de nodige woorden met het enfant terrible, die het ook al aan de stok had met de vierde official. Uitgerekend op dat moment opende Napoli de score.

Wedden

Meer odds

Favre is een stuk milder voor Sneijder, die nog niet echt zijn stempel kon drukken. "Deze wedstrijd kwam te vroeg voor Sneijder om echt beslissend te zijn." De Zwitser gaf ook toe dat Napoli mogelijk een maatje te groot is voor Nice. "We verdedigden niet heel sterk en tegen Ajax kwamen we beter voor de dag. Napoli speelt al tijden in de top vier van Italië en heeft al jaren een herkenbaar type spel. Tactisch en fysiek waren ze fantastisch vanavond."