Update: Ajax-gerucht blijft gerucht: Las Palmas kondigt dubbeltransfer aan

Update: Ajax-gerucht blijft gerucht: Las Palmas kondigt dubbeltransfer aan

Gepubliceerd: zaterdag 26 augustus 2017 om 12:53za 26-08-2017 om 12:53

Barcelona-talent Sergi Samper speelt het komende seizoen op huurbasis voor Las Palmas, aldus de Spaanse kranten Marca en AS. De 22-jarige middenvelder werd onlangs nog in verband gebracht met een transfer naar Ajax.

Samper kreeg onlangs te horen dat hij overbodig is in Camp Nou. De geboren Catalaan kreeg, net als Thomas Vermaelen, Munir El Haddadi en Douglas Pereira, geen rugnummer voor het nieuwe seizoen. Sindsdien is Samper gelinkt aan verschillende Europese clubs, waaronder Ajax en Las Palmas. De club uit de Canarische Eilanden heeft nu dus de strijd gewonnen. Samper reist binnenkort af naar Las Palmas om zijn transfer af te ronden.

Voor Samper is zijn bijdrage aan de hoofdmacht van Barcelona beperkt gebleven tot één wedstrijd. Op 12 maart 2016 mocht hij thuis tegen Getafe een half uur voor Andrés Iniesta. Verder speelde hij zijn wedstrijden voor Barcelona B en werd hij een half jaar uitgeleend aan Primera Division-degradant Granada.

Update 26/8 12.53: Sergi Samper is officieel gepresenteerd door Las Palmas. De middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van FC Barcelona. Samper werd kort gelinkt aan Ajax, maar dat werd nooit meer dan een gerucht. Naast Samper is ook Alberto Aquilani nu speler van Las Palmas. De 33-jarige oud-speler van Liverpool tekent een tweejarig contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws