Nieuwe Feyenoord-transfer is mogelijk: 'Die hebben dan twaalf miljoen extra'

Nieuwe Feyenoord-transfer is mogelijk: 'Die hebben dan twaalf miljoen extra'

23-08-2017 18:59
57

Eric Gudde sluit niet uit dat er tijdens de laatste dagen van de transferperiode nog wat gaat gebeuren bij Feyenoord. Het zou volgens de directeur van de Rotterdammers goed kunnen dat clubs met Champions League-miljoenen aan gaan kloppen in Rotterdam.

"Mijn laatste transfer als directeur van Feyenoord? Dat zou ik maar niet te hard zeggen, we zijn al vanaf juni bezig met transfers en er kan nog van alles gebeuren de komende tien dagen, als dadelijk clubs zich plaatsen voor de Champions League. Die hebben dan ineens zomaar weer twaalf miljoen extra", zegt Gudde in gesprek met Voetbal International.

Feyenoord slaagde er deze week in om Sam Larsson vast te leggen. De Zweedse buitenspeler wist vrij snel dat hij naar Rotterdam wilde. "Toen ik van mijn agent hoorde dat Feyenoord me wilde, waren we er snel uit. Ze waren in een veel eerder stadium al geïnteresseerd en toen het weer concreet werd, had ik geen enkele twijfel. Ik voel het nu dan ook echt in mijn hele lichaam. Eindelijk is het zover", zegt de van sc Heerenveen overgekomen Larsson.