LIVE-discussie: Ten Hag kiest in Rusland voor andere Utrecht-defensie

LIVE-discussie: Ten Hag kiest in Rusland voor andere Utrecht-defensie

24-08-2017 17:49
74

FC Utrecht kan donderdagavond voor een stunt van jewelste zorgen door zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. Dan moet de ploeg van trainer Erik ten Hag wél standhouden in Rusland tegen Zenit Sint-Petersburg. Utrecht verdedigt een 1-0 voorsprong uit het heenduel. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt. 

Ten Hag heeft ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen woensdag aan zijn defensie gesleuteld. Mark van der Maarel en Robin van der Meer spelen niet. Ramon Leeuwin en Willem Janssen nemen hun plek over in de achterhoede.

Op het middenveld en in de voorhoede is alles hetzelfde gebleven. Dat betekent dat Urby Emanuelson op '6' staat en ook Yassin Ayoub - hij kampte met pijntjes - fit genoeg is om te spelen. Ook Zakaria Labyad, vorige week matchwinner, speelt. Cyriel Dessers en Gyrano Kerk staan voorin. 

Zenit-trainer Roberto Mancini heeft de beschikking over diverse bekende namen. Onder meer Branislav Ivanovic, Domenico Criscito, Leandro Paredes en Aleksandr Kokorin staan in de basis. 

De opstellingen

Zenit: Lunev, Smolnikov, Ivanovic, Mammana, Criscito, Shatov, Paredes, Kuzyaev, Erokhin, Kokorin en Driussi

Utrecht: Jensen, Klaiber, Leeuwin, Janssen, Braafheid, Van de Streek, Ayoub, Labyad, Emanuelson, Dessers en Kerk