Van der Sar over positie van Keizer bij Ajax: Dat gaat wel heel snel

Van der Sar over positie van Keizer bij Ajax: "Dat gaat wel heel snel"

25-08-2017 00:04
96

Edwin van der Sar wil niet van koers wijzigen met Ajax na de beschamende uitschakeling in de Europa League door Rosenborg. Dat zei de algemeen directeur tegen het Algemeen Dagblad en Ziggo Sport.

 De positie van de onervaren Marcel Keizer, over wie binnen het Technisch Hart al discussie was voor zijn aanstelling, wankelt niet. "We hebben voor deze weg gekozen en daar staan we voor", zegt Van der Sar tegen het Algemeen Dagblad. "Moeten we dan opeens van koers veranderen? De situatie is nu heel moeilijk in Amsterdam. Nu is het zaak dat we zondag bij VVV-Venlo een goed resultaat neerzetten en daarna is er een interlandbreak en zullen we de wonden moeten likken."

Wedden

Meer odds

Van der Sar rekent het ook het Technisch Hart aan dat er geen volwaardige selectie stond bij het begin van het seizoen. "Dat is niet gebeurd, en dat is zonde. Nu moeten we dealen met deze situatie. We hebben kansen genoeg gehad en hadden met deze selectie ook de Europa League moeten bereiken."

Tegen Ziggo antwoordde Van der Sar op de vraag of de positie van Keizer onder druk staat bij Ajax: Dat gaat wel heel snel."

Lees ook: Opmerkelijk interview Van der Sar: 'Ga ik niet bij jou neerzetten, vriend'