Zenit ontsnapt tegen Utrecht: We speelden bijna perfect en waren dominant'

Zenit ontsnapt tegen Utrecht: "We speelden bijna perfect en waren dominant'

25-08-2017 09:42
15

Hoewel de miljoenenploeg van Zenit Sint-Petersburg pas na verlenging afrekende met FC Utrecht, speelden de Russen een bijna perfecte wedstrijd. Dat stelt trainer Roberto Mancini, die doelman Andrey Lunev dankte na de 2-0 zege.

De Italiaan beseft evenwel dat Zenit goed is weggekomen tegen de Domstedelingen. Hij hoopt dat zijn ploeg meer geluk heeft met de loting voor de groepsfase. "Bij de play-offs hadden we pech, want we hebben een erg moeilijke tegenstander getroffen. Hopelijk is de groepsfase makkelijker", zegt Mancini op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Mancini is te spreken over het optreden van Zenit tegen Utrecht. "Het was een goede wedstrijd, we speelden bijna perfect. Mijn spelers verdienen complimenten en natuurlijk ook de fans. Lunev deed het erg goed in deze wedstrijd, maar om eerlijk te zijn hadden we met 4-0 moeten winnen. We waren dominant en hadden vaker moeten scoren."

Oleg Shatov stelt dat Zenit het aan zijn stand verplicht was om de groepsfase te bereiken ten koste van de Domstedelingen. "Als we niet door zouden gaan, zou niemand dat begrijpen en wijzelf ook niet", aldus de middenvelder.