Ex-PSV'er zaagt Van Ginkel doormidden: 'Veel negatieve reacties in Albert Heijn'

Ex-PSV'er zaagt Van Ginkel doormidden: 'Veel negatieve reacties in Albert Heijn'

26-08-2017 08:10
10

Rai Vloet heeft een pittige week achter de rug. De middenvelder van NAC Breda kreeg veel negatieve reacties omdat hij vorige week tegen PSV middenvelder Marco van Ginkel doormidden zaagde.

"Ik heb na zondag heel veel reacties gehad", zegt hij tegen Voetbal International. "De jongens van PSV namen me gelukkig niks kwalijk. Ik heb het er met Marco tijdens de wedstrijd ook al over gehad. Ik schrok er zelf ook van… Ik woon zelf in Eindhoven, dus toen ik door de Albert Heijn liep en op social media kreeg ik veel negatieve reacties. Het was daarom fijn om zo'n week af te sluiten met een doelpunt, maar ik had liever drie punten gehad."

NAC verloor de wedstrijd tegen PSV (1-4) en kon tegen Sparta het goede gevoel terugkrijgen. Een 2-0 voorsprong werd echter uit handen gegeven. Doelpuntenmaker Vloet: "Wij moeten heel snel gaan leren. Als de tegenstander opportunistischer gaat voetballen, moeten wij daar niet in meegaan maar zelf juist blijven voetballen. Daar ligt onze kracht en dat zullen we blijven doen."