Aanvaller sloeg Heerenveen af: 'Moest in de spits spelen, durfde het niet aan'

Aanvaller sloeg Heerenveen af: 'Moest in de spits spelen, durfde het niet aan'

Gepubliceerd: zaterdag 26 augustus 2017 om 15:08za 26-08-2017 om 15:08

Na een formidabel seizoen bij Telstar (19 treffers in 36 duels) had Tarik Tissoudali in 2016 de kans om naar sc Heerenveen te verkassen. Daar bedankte de aanvaller echter voor, vertelt hij in gesprek met Het Parool. 

"Bij Heerenveen zou ik in de spits moeten spelen. Ze hadden Sam Larsson voor de linkerkant. Maar ik durfde het niet aan. Had nog nooit op die positie gespeeld. Ik vond het te riskant", aldus Tissoudali.

Het werd Le Havre voor de pingelaar. Zijn avontuur in Frankrijk liep helaas uit op een deceptie. Onder trainer Oswald Tanchot belandde hij op een zijspoor. "Tanchot heeft geen vertrouwen in mij en ik niet in hem."

Dit seizoen verhuurt Le Havre hem aan VVV-Venlo. Het seizoen is uitstekend begonnen: zes punten uit twee Eredivisie-duels. "Het is vervelend om tegen ons te spelen. Iedereen werkt zich rot, niemand is egoïstisch. Dat is de manier waarop wij punten pakken."

"Handhaving in de Eredivisie is ons doel. Voorlopig hebben we al twee keer gewonnen, we hoeven niet nerveus te zijn tegen Ajax. Verliezen is geen schande, dus we kunnen alleen maar winnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws