Vreven: Vind het onterecht dat het publiek zo enthousiast en positief reageerde

Vreven: "Vind het onterecht dat het publiek zo enthousiast en positief reageerde"

28-08-2017 10:56
17

Stijn Vreven beseft dat hij zich in een bevoorrechte positie bevindt als trainer van NAC. Hoewel de gepromoveerde Bredanaars vrijdagavond twee punten weggaven tegen Sparta, ziet Vreven volop perspectief voor de rest van het seizoen.

"Vrijdagavond in de auto dacht ik ook: bij wie zou ik nu het liefst trainer zijn? Bij het gepromoveerde NAC dat een moeilijk seizoen voor de boeg heeft of bij een stabiele ploeg als Sparta?" Vreven geeft tegenover BN/De Stem zelf het antwoord. "Afgaande op het eerste uur zie ik dat wij, ondanks de nog absoluut te hoge foutmarge, zo fel gaan groeien in de competitie dat ik veel meer perspectief zie bij mijn team dan bij andere ploegen."

Wedden

Meer odds

Ondanks het 2-2 gelijkspel tegen de Rotterdammers, genoten de Bredase supporters volop van het eerste Avondje NAC dit seizoen. Vreven begreep dit niet helemaal. "Ik vind het onterecht dat het publiek zo enthousiast en positief reageerde, omdat je dat volgens mij niet mag zijn als je de punten uit handen geeft. Wel hebben ze het NAC gezien dat ze willen zien."