PSG zet Twitter op z'n kop met geniale troll: fans gingen uit van Mbappe-transfer

PSG zet Twitter op z'n kop met geniale troll: fans gingen uit van Mbappe-transfer

28-08-2017 12:32
13

Paris Saint-Germain zet Twitter vanmiddag op zijn kop. De Franse club kondigde een 'mededeling' aan en heel Twitter verwachtte een bevestiging van de transfer van Kylian Mbappe. Na iedereen in spanning te hebben gehouden, blijkt het om een grap te gaan. 

Via het sociale medium stuurden PSG-back Thomas Meunier en het officiële PSG-account elkaar een aantal berichten. Om 12.30 uur zou er een mededeling volgen over een speler wiens naam met de letter 'M' begint, zo liet de Belg doorschemeren. Vele internationale media trapten in de hint en vermoedden een bekendmaking van de komst van Mbappe, die al geruime tijd aan een transfer naar Parijs wordt gelinkt. 

PSG hield woord en plaatste stipt om 12.30 uur een tweet over een speler wiens naam met de 'M' begint: Thiago Motta. De middenvelder van de Fransen viert maandag zijn 35ste verjaardag en dat wilde de club graag laten weten via Twitter. Op enkele boze reacties van Paris Saint-Germain-fans na werd er hard gelachen om de troll van de social media-afdeling. 

Een greep uit de reacties: