'Arias-transfer nog altijd niet dichtbij, geen haast geboden voor PSV'

'Arias-transfer nog altijd niet dichtbij, geen haast geboden voor PSV'

29-08-2017 08:27
41

Een transfer van Santiago Arias naar Swansea City is nog altijd niet dichtbij. De club uit Wales voert wel gesprekken, maar drukt nog niet echt door. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad dinsdagochtend.

De onderhandelingen bevinden zich nog niet in de afrondende fase. Swansea heeft zich wel al bij PSV gemeld en is ook in gesprek met Kees Ploegsma jr., de zaakwaarnemer van de Colombiaanse rechtsback. Voor PSV is er weinig haast geboden: de club wil niet koste wat het kost deze zomer nog een vervanger halen voor Arias. José Luis Gomez was wel in beeld, maar komt deze zomer in ieder geval niet naar Eindhoven. 

Waar meer haast bij is geboden is de zoektocht naar een nieuwe linksback. Jetro Willems vertrok halverwege juli al bij PSV, maar Marcel Brands is er nog niet in geslaagd om een vervanger in huis te halen. De technisch manager van de Eindhovenaren is al even bezig met een transfer van Douglas Santos. Volgens het ED 'heeft PSV nog vertrouwen in de komst van de HSV-verdediger, maar kijkt de club ook naar alternatieven'.