Wat ik al van Willem II weet? Dat rapper Boef hier woont, haha

"Wat ik al van Willem II weet? Dat rapper Boef hier woont, haha"

29-08-2017 10:54
34

Mo El Hankouri is blij met zijn tijdelijke transfer van Feyenoord naar Willem II. De twintigjarige aanvaller rondde dinsdagochtend zijn transfer naar Tilburg af en stond vervolgens het clubkanaal van de Tricolores te woord.

"Ik ben een speler die een mannetje kan passeren en altijd alles geeft voor het team. Ik ben een buitenspeler, maar ik kan ook op nummer tien spelen", omschrijft El Hankouri zichzelf. "Ik hoop hier ervaring op te kunnen doen en mijn minuten te maken, omdat de kans op speelminuten bij Feyenoord niet zo groot is. Ik hoop dat ik hier alles kan geven. Wat ik al van Willem II en Tilburg weet? Dat rapper Boef hier woont, haha."

Wedden

Meer odds

El Hankouri maakte aan het begin van vorig seizoen zijn debuut voor Feyenoord, toen hij in de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior negen minuten mee mocht doen. Tot dusver is het echter bij die negen minuten gebleven, waardoor El Hankouri mocht uitzien naar een nieuwe werkgever. Dit leek FC Dordrecht te worden, maar de aanvaller zag op het laatste moment af van een tijdelijk verblijf aan De Krommedijk.

Lees ook: Feyenoord en Willem II doen zaken: aanvaller maakt seizoen af in Tilburg