Laten we als Feyenoorders en Rotterdammers onder elkaar proberen Gyan te helpen

"Laten we als Feyenoorders en Rotterdammers onder elkaar proberen Gyan te helpen"

29-08-2017 11:15
98

Christian Gyan heeft maandagavond zijn biografie ‘King’ gepresenteerd. Het levensverhaal van de voormalige rechtsback uit Ghana, die kampt met gezondheidsproblemen en financiële zorgen, is opgetekend door Michel van Egmond.

Gyan reikte het eerste exemplaar uit aan zijn voormalige trainer Leo Beenhakker. Ook oude teamgenoten als Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt en Patrick Paauwe waren maandagavond aanwezig tijdens de presentatie. Het deed Gyan zichtbaar goed. "Ik ben echt blij om vandaag supporters, oud-spelers en mijn 'vader' Leo Beenhakker te zien", liet hij weten tegenover de clubsite van Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Beenhakker liet weten dat hij Gyan bewondert om zijn openheid. "Mensen die zich kwetsbaar durven opstellen, zijn de beste mensen waar je mee te maken kan krijgen", aldus Don Leo. "Als ik zie hoeveel mensen er vandaag zijn, wordt weer duidelijk hoeveel mensen er in Rotterdam zijn die Gyan in hun hart hebben. Helaas kunnen we niet alle problemen van Chris oplossen, maar laten we als Feyenoorders en Rotterdammers onder elkaar ervoor gaan zitten en proberen te regelen dat we Chris kunnen helpen."