'FC Twente verrast: mislukte Slagveer ondergaat medische keuring in Enschede'

'FC Twente verrast: mislukte Slagveer ondergaat medische keuring in Enschede'

30-08-2017 15:05
46

FC Twente pakt door op de transfermarkt. Na de presentatie van huurling Thomas Lam is volgens Voetbal International ook Luciano Slagveer op weg naar Enschede.

Slagveer wordt op dit moment medisch gekeurd door Twente, dat naarstig op zoek is naar versterking voor de aanval. De aanstaande transfer van de 23-jarige aanvaller is opvallend, omdat hij deze zomer nog transfervrij de overstap maakte van sc Heerenveen naar SC Lokeren.

Wedden

Meer odds

In België is men blijkbaar na enkele weken al uitgekeken op Slagveer, die in de eerste drie competitiewedstrijden van het seizoen mocht invallen maar vervolgens niet meer bij de selectie zat. Als de medische keuring geen onverwachte problemen oplevert, speelt Slagveer voor één seizoen op huurbasis in Enschede.

Twente versterkte zich eerder al met Thomas Lam en Adnane Tighadouini, die net als Slagveer worden gehuurd. De vleugelaanvaller speelde tot de zomer bij Heerenveen. In vijf seizoenen in de Friese hoofdmacht was hij goed voor 22 goals en 15 assists in 117 competitiewedstrijden.