Update: Locadia gaat PSV niet verlaten door geklapte onderhandelingen

Update: Locadia gaat PSV niet verlaten door geklapte onderhandelingen

31-08-2017 20:06
111

Wolverhampton Wanderers is heel dichtbij de komst van Jürgen Locadia. Wat eerder nog een gerucht was is inmiddels serieus: Sky Sports meldt namelijk dat een deal met PSV op het punt van afronden staat. Het Eindhovens Dagblad bevestigt intussen dat Wolves zich inderdaad gemeld heeft.

Volgens Sky Sports gaat Wolves, dat in het Championship speelt, elf miljoen euro betalen voor de spits van PSV. De deal komt donderdag opeens uit de lucht vallen: eerder leek Luuk de Jong de vertrekkende spits uit Eindhoven te gaan worden. Zijn deal naar Bordeaux ketste deze week echter af. 

Ondertussen heeft PSV zelf al aanvallende versterking gehaald. Donyell Malen, eerder nog actief in de jeugdopleiding van Ajax, wordt overgenomen van Arsenal. PSV zoekt verder nog naar een linksback die donderdag nog gepresenteerd moet worden.

Update 20.06: Jürgen Locadia gaat PSV niet verlaten op de slotdag van de transferperiode. De onderhandelingen over een deal met het concreet geïnteresseerde Wolverhampton Wanderers zijn afgebroken, zo heeft kamp-Locadia bevestigd aan het Eindhovens Dagblad. Wolves had naar verluidt elf miljoen euro over voor Locadia.