Oranje moet in Stade de France: speciale bonus bookmaker tegen Frankrijk

Oranje moet in Stade de France: speciale bonus bookmaker tegen Frankrijk

31-08-2017 18:00
13

Het is alles of niets. Het Nederlands elftal moet donderdagavond winnen van Frankrijk om kans te blijven maken op deelname aan het WK in Rusland. Doelpunten lijken daardoor op komst in het Stade de France.

Bonus: pak 25 procent profit boost op alle bets bij Frankrijk – Nederland! KLIK HIER!

Het Nederlands elftal verloor de eerste ontmoeting tegen Frankrijk in Amsterdam met 0-1, maar inmiddels is het alle hens aan dek. Oranje staat drie punten achter op zowel koploper Zweden als Frankrijk. Een nederlaag is daardoor desastreus voor de WK-kansen.

De equipe van bondscoach Dick Advocaat moet scoren en weet zich gesteund door het feit dat het minstens een keer scoorde in vier van de zes kwalificatieduels. Aan de andere kant slaagde Nederland er echter alleen thuis tegen Zweden in om de nul te houden. Frankrijk was in vijf van de zes duels trefzeker, maar hield ook slechts twee keer de nul.

De kans dat beide teams scoren lijkt – mede door het feit dat Oranje móét in Parijs - reëel. Dat levert je bij bookmaker Mr. Green 1,90 keer je inzet op. Daar komt nog een speciale bonus bovenop. De winst van elke correcte weddenschap voor Frankrijk – Nederland wordt met 25 procent verhoogd. Deze bonus is voor nieuwe én bestaande users.

Mocht Nederland als winnaar uit de strijd komen en beide teams scoren dan krijg je liefst 11,50 keer je inzet. De aftrap is om 20.45 uur.

Bonus: pak 25 procent profit boost op alle bets bij Frankrijk – Nederland! KLIK HIER!