Brands zéér openhartig: ultieme PSV-poging voor linksback van De Boer

Brands zéér openhartig: ultieme PSV-poging voor linksback van De Boer

31-08-2017 20:44
37

PSV heeft op de slotdag van de transferperiode een ultieme poging gedaan voor Patrick van Aanholt. De linksback wilde Crystal Palace echter niet verlaten.

Dat heeft technisch manager Marcel Brands bevestigd aan De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. PSV deed donderdagmiddag een poging om Van Aanholt los te weken bij het Crystal Palace van manager Frank de Boer, maar de 27-jarige linksback wilde in Londen blijven. Ook Douglas Santos, Alexander Büttner en Lumor Agbenyenu bleken onhaalbaar.

Wedden

Meer odds

Brands doet óók uit de doeken dat hij in april heeft gezeten met Jeremy Toljan. De toenmalige linksback van TSG Hoffenheim transfereerde deze week naar Borussia Dortmund.

Uiteindelijk kon PSV geen linksback vinden die (veel) beter werd geacht dan Kenneth Paal, aldus Brands. De Eindhovenaren wachtten wekenlang op Santos van Hamburger SV, in een koop- of huurconstructie. Daarbij was de voorwaarde dat Luuk de Jong verkocht zou worden. Met Santiago Arias is donderdag afgesproken dat hij ondanks interesse zou blijven.