Internazionale is PSV-target liever kwijt dan rijk en accepteert 5 miljoen verlies

Internazionale is PSV-target liever kwijt dan rijk en accepteert 5 miljoen verlies

01-09-2017 11:22
21

PSV leek op de laatste dag van de transfermarkt nog achter hem aan te zitten, maar Gabriel Barbosa verruilt Internazionale voor Benfica. De Portugese landskampioen heeft de Braziliaan, beter bekend onder zijn bijnaam Gabigol, op huurbasis overgenomen.

Dit melden O Glorioso, die Gabigol voor een bedrag van 25 miljoen euro definitief kunnen overnemen, via de officiële kanalen. Internazionale lijkt de Braziliaan liever kwijt dan rijk te zijn: de club heeft volgens Sky Sport Italia geen terugkoopclausule bedongen en betaalt de helft van zijn salaris door. De 21-jarige aanvaller kwam een jaar geleden nog voor een bedrag van dertig miljoen euro over van Santos, maar wist niet meer dan één doelpunt te maken in 111 Serie A-minuten.

Met het binnenhalen van Gabigol besluit Benfica zijn bijzonder actieve transferzomer. De club haalde liefst twaalf spelers naar Lissabon. Voormalig Anderlecht-doelman Mile Svilar, Barcelona-miskoop Douglas Pereira en de Zwitserse spits Haris Seferovic (overgekomen van Eintracht Frankfurt) zijn de meest aansprekende namen in dit gezelschap.

Lees ook: 'PSV gaat voor transferstunt en hoopt op man van 29,5 miljoen euro'