NEC-viertal met vertrekwens moet toch in Nijmegen blijven voetballen

NEC-viertal met vertrekwens moet toch in Nijmegen blijven voetballen

01-09-2017 12:00
18

Ferdi Kadioglu, Wojciech Golla, Gregor Breinburg en Joris Delle blijven nog minimaal een half jaar voor NEC in de Jupiler League voetballen. Het viertal wilde de zomerse transferperiode eigenlijk aangrijpen om uit Nijmegen te vertrekken, maar voor geen van drieën is dit gelukt, meldt Omroep Gelderland.

De pas zeventienjarige Kadioglu stond naar verluidt op het lijstje bij Ajax en enkele Turkse clubs. Technisch directeur Remco Oversier bevestigt echter dat alleen aartsrivaal Vitesse zich voor de spelmaker had gemeld en dat NEC niet mee wilde werken aan een transfer. Voor centrale verdediger Golla was er interesse vanuit zijn vaderland Polen. "Het is wel iets concreter dan sluimerend", liet Oversier donderdag nog weten, maar de verwachte transfer kwam niet van de grond.

Doelman Delle was bezig aan verregaande onderhandelingen met Excelsior, dat dringend op zoek was naar een nieuwe keeper. De Kralingers kozen echter voor Ögmundur Kristinsson en Theo Zwarthoed, waardoor de Fransman in de Goffert blijft. Aanvoerder Breinburg tenslotte kon naar het Israëlische Ironi Kiryat Shmona, maar liet deze mogelijkheid lopen, omdat hij er geen goed gevoel van had.