Verrassend vertrek Amrabat bij Watford: opnieuw Spaans avontuur

Verrassend vertrek Amrabat bij Watford: opnieuw Spaans avontuur

Gepubliceerd: zaterdag 2 september 2017 om 07:15za 02-09-2017 om 07:15

Nordin Amrabat vertrekt op huurbasis naar het Spaanse Leganes. De Marokkaans international verlaat hiermee tijdelijk zijn werkgever Watford. De transfer van de aanvallende middenvelder werd vrijdagavond afgerond. 

Het vertrek van Amrabat komt enigszins uit de lucht vallen. Afgelopen seizoen speelde hij bijna alle wedstrijden als basisklant van de Premier League-club. Ook dit seizoen miste de oud-speler van onder meer PSV en Galatasaray nog geen minuut bij The Hornets.

Amrabat werkte vrijdagavond nog een WK-kwalificatiewedstrijd af met Marokko. Mali werd met 6-0 verslagen. Amrabat speelde 75 minuten. Na de interlandperiode zal de dertigjarige Marokkaan zich melden bij zijn nieuwe club.

Met het vertrek naar Leganes begint Amrabat aan zijn  tweede avontuur in Spanje. In het seizoen 2014/15 werd hij door zijn toenmalige club Galatasaray verhuurd aan Málaga. Het jaar daarop werd hij door dezelfde club overgenomen. In januari 2016 verhuisde Amrabat naar de Premier League, om anderhalf jaar later dus weer terug te keren. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws