Een heel warme club. Ik hoef niet eens m'n kaartje te laten zien

"Een heel warme club. Ik hoef niet eens m'n kaartje te laten zien"

02-09-2017 23:10
11

RKC Waalwijk nam zaterdag afscheid van Remco van Oversier, de huidige technisch directeur van NEC. Frank van Mosselveld, de nieuwe directeur van de Waalwijkers, noemt het liever geen afscheid. 

"We nemen geen afscheid, we bedanken hem met name vandaag", zegt Van Mosselveld tegen Omroep Brabant. Van Oversier kwam in roerige tijden bij RKC, maar wist de club op financieel vlak overeind te houden. "Hij heeft de club niet alleen gereanimeerd, maar ook gerepareerd en een hersteltraject vormgegeven. Hij zal voor altijd een plaatsje bij deze club hebben. Zonder Remco hadden we hier niet gevoetbald vandaag", aldus Van Mosselveld, voorafgaand aan het Jupiler League-duel met De Graafschap (0-0).

"Een bedankje? Uiteindelijk voelt dat wel zo", reageert Van Oversier op de woorden van Van Mosselveld. "Ik zal hier nog met regelmaat komen en ik sta altijd voor deze club klaar. Hoe het voelt om hier weer te komen? Het is een heel warme club. Ik hoef niet eens m'n kaartje te laten zien: je bent altijd welkom. Dat is top."