'Trouwe Griezmann gaat in de winterstop alsnog afscheid nemen van Atlético'

'Trouwe Griezmann gaat in de winterstop alsnog afscheid nemen van Atlético'

04-09-2017 08:26
10

Antoine Griezmann is zijn club Atlético Madrid afgelopen zomer trouw gebleven, maar maakt in de winterstop mogelijk alsnog een transfer. Volgens Manchester Evening News ziet de Fransman het wel zitten om tijdens de winterstop naar Manchester United te vertrekken.

Griezmann werd tijdens de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar The Mancunians, terwijl ook FC Barcelona werd genoemd als nieuwe werkgever van de 26-jarige Fransman. Nadat Atlético Madrid een transferverbod kreeg opgelegd, besloot Griezmann echter om Los Rojiblancos trouw de blijven en zijn contract in de Spaanse hoofdstad te verlengen.

Na de jaarwisseling kan Atlético echter weer zaken doen en Griezmann zou dan alsnog kunnen vertrekken. De Franse aanvaller is al op de zaken vooruit gelopen door een opvallende clausule in zijn nieuwe contract op te laten nemen. De zomer had hij mogen vertrekken voor een gelimiteerde transfersom van 200 miljoen euro. Griezmann is echter gebleven, waardoor zijn afkoopsom gehalveerd is naar slechts' honderd miljoen euro.