'Hij zei: ik begrijp het niet, Barcelona belt net dat de transfer niet doorgaat'

'Hij zei: ik begrijp het niet, Barcelona belt net dat de transfer niet doorgaat'

04-09-2017 10:19
9

FC Barcelona leek OGC Nice-aanvaller Jean Michael Seri vast te gaan leggen, maar trok in de laatste weken van de transferperiode de stekker uit de transfer. De speler bleef gedesillusioneerd achter.

Jean-Pierre Rivere, president van de Franse club, vertelt aan Canal+ hoe de gesprekken met Barcelona verliepen. "Woensdagochtend (23 augustus, red.) belde Julien Fournier (directeur Nice, red.) mij op en zei: ik begrijp het niet, ik ben net gebeld door Barcelona dat ze geen interesse meer hebben in Seri."

"s'Middags belde Josep Maria Bartomeu (president Barcelona) mij, enigszins bezwaard, op. Hij zei: onze staf heeft besloten om Seri niet te kopen. Het is totaal geen probleem met geld. Donderdagochtend werd het echt bevestigd, ze gingen Seri niet kopen. Alles was ineens veranderd. Ik heb Barça gezegd 'jullie hebben het verknald voor de speler', want ze hadden al een contract klaar liggen voor hem. Als ik me in zijn schoenen verplaats...het was zijn droom om voor Barcelona te spelen, maar het was van de ene op de andere dag voorbij."