Hamstra: Alle supporters die nu een seizoenskaart kochten, wisten dat

Hamstra: "Alle supporters die nu een seizoenskaart kochten, wisten dat"

05-09-2017 08:45
9

Gerry Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen, vindt het zonde dat er zich deze zomer een heuse transfersoap heeft afgespeeld rond Sam Larsson. De Zweedse aanvaller clashte met zijn club, omdat een transfer aanvankelijk geblokkeerd werd. Eind augustus verkaste Larsson voor miljoenen euro's naar Feyenoord. 

"Vorig jaar zomer hebben we duidelijk gecommuniceerd dat we Sam niet kwijt wilden. Dat hebben we ook in de winter gedaan, dus onze supporters wisten dat er alles aan gedaan werd om Sam binnenboord te houden", aldus Hamstra voor de camera van Heerenveen TV

"Alle supporters die nu een seizoenskaart kochten, wisten dat Sam hier in principe niet meer zou rondlopen. Daar hecht ik veel waarde aan, dat we duidelijkheidheid creëeren naar de supporters toe over wat we wel en niet gaan doen", vervolgt hij. 

"Daarnaast is alles wat we bespreken met Sam intern gebleven. Dat is ook ons beleid, we bespreken dingen rechtstreeks met de betrokken mensen en niet via de pers. Dan worden er wel eens dingen gezegd waar je je niet tegen kan verdedigen, maar dat is dan maar zo."

"Vorig jaar zomer hebben we duidelijk gecommuniceerd dat we Sam niet kwijt wilden. Dat hebben we ook in de winter gedaan, dus onze supporters wisten dat er alles aan gedaan werd om Sam binnenboord te houden."