ADO-routinier ziet 'avontuurtje' wel zitten: 'Clubs die dit lezen: bel maar, haha'

ADO-routinier ziet 'avontuurtje' wel zitten: 'Clubs die dit lezen: bel maar, haha'

06-09-2017 13:22
17

Een leuk avontuur in China, dat lijkt Aaron Meijers wel wat. De captain van ADO Den Haag zegt dat deze week in gesprek met Brandpunt. Afgelopen juli was de selectie van ADO een paar dagen op bezoek in China. 

Het niveau van het voetbal in het Verre Oosten viel Meijers enorm mee. "We hebben een wedstrijd gespeeld tegen Bejing Enterprises gespeeld, een club uit de Chinese Jupiler League, zeg maar. Die wonnen we met 2-1, maar die gasten waren goed hoor", aldus de routinier

"Je denkt: China, dat zullen wel kleine mensen zijn, maar het waren juist fysiek sterke spelers. En wij hadden veel gereisd en weinig gerust, dus dat was lastig. De wedstrijd ging gelijk op. Technisch waren ze goed, de mentaliteit is daar natuurlijk top, alleen tactisch moeten ze nog veel leren."

In een aanbieding uit China zou Meijers best interesse hebben. "Die bedragen... Ik sta wel open voor een avontuurtje. Ik ben 29, niet de jongste meer. Als ze voor mij komen, sta ik er zeker voor open. Graag zelfs. Als er Chinese clubs zijn die dit lezen: bel maar, haha."