Transfers van NEC-tweetal vallen in het water: 'Twee dagen teleurgesteld'

Transfers van NEC-tweetal vallen in het water: 'Twee dagen teleurgesteld'

06-09-2017 15:11
25

Het gedegradeerde NEC weigerde in de zomer mee te werken aan transfers van Joris Delle en Wojciech Golla. Nu de transferdeadline verstreken is, gaan de doelman en de verdediger 'gewoon' weer onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie. 

Golla (foto) stond in de belangstelling van meerdere ploegen uit Polen. Op het laatste moment ketste een overstap af. Golla bleek niet nodig. "Ze zeiden dat ze honderd procent zeker een centrale verdediger zouden verkopen, maar dat is niet gebeurd", blikt hij terug met dagblad de Gelderlander. "Ik was uiteraard een beetje teleurgesteld. Een of twee dagen."

Ook voor goalie Delle lonkte een transfer. "Het was gecompliceerd. Ik kan er niet meer over zeggen. Of het een teleurstelling was voor mij? Ach. Dat is voetbal. De transfermarkt is dicht en ik ben hier. Ik focus me op NEC. Dat is het."

Delle lijkt dit seizoen tweede keeper te zijn onder de nieuwe trainer Adri Bogers. Een domper voor de Fransman. "Ik heb erover gesproken met de trainer. De inhoud van dat gesprek is iets tussen hem en mij. Ik ga niet in de krant discussiëren. Het is niet moeilijk. Ik moet mijn werk doen, voetballen. En de coach moet beslissen. Ik moet de keuze voor hem moeilijk maken."