Update: Routinier van Manchester City ontbreekt waarschijnlijk in De Kuip

Update: Routinier van Manchester City ontbreekt waarschijnlijk in De Kuip

12-09-2017 09:36
34

Het lijkt erop dat Pep Guardiola in het Champions League-treffen met Feyenoord weer kan beschikken over Vincent Kompany. De Belgische verdediger van de Citizens moet dit weekend naar alle waarschijnlijkheid al de topper tegen Liverpool overslaan door een kuitblessure. 

De blessuregevoelige aanvoerder van City is wel op de weg terug van zijn blessure. Guardiola baalt van de kuitklachten. "Ik vind het heel erg jammer voor hem. De laatste zeven, acht wedstrijden van vorig seizoen speelde hij zonder problemen. Ook zijn voorbereiding was heel goed. Nu zijn we hem jammer genoeg opnieuw kwijt, maar we doen er alles aan om hem zo snel mogelijk opnieuw fit te krijgen", aldus de City-manager tegenover de Engelse pers. 

Woensdag neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen Manchester City. De terugkeer van de Rotterdammers in de Champions League vangt dan om 20.45 uur aan. 

Update 12/9 09.36: Het lijkt erop dat Kompany woensdag níet in actie komt tegen Feyenoord. Guardiola lijkt de Belgische routinier achter te laten in Manchester, meldt Het Laatste Nieuws dinsdag. Kompany krijgt rust en komt komend weekend tegen Watford mogelijk wél weer in actie. Kompany ontbrak maandag op het trainingsveld.