'UFC-wedstrijd' tegen Feyenoord-doelman Jones: 'Tot hier en niet verder'

'UFC-wedstrijd' tegen Feyenoord-doelman Jones: 'Tot hier en niet verder'

10-09-2017 20:40
28

Brad Jones kreeg het in de tweede helft van Heracles Almelo-Feyenoord aan de stok met Brahim Darri. De middenvelder van de Heraclieden ging in het strafschopgebied naar de grond. Daar was de Australische doelman niet blij mee.

"Ik ben niet iemand die ruzie maakt", zegt Darri tegen Voetbal Inside. "Het was geen bewuste schwalbe, want ik kon ook niet blijven staan. Ik wist ook dat het geen penalty was. Op een gegeven moment werd ik bij m'n nek gegrepen. Ik dacht: tot hier en niet verder. We staan al achter. Toen heb ik er wat van gezegd. Ik vind het apart dat alleen ik geel kreeg. Jones was ook bezig. Het leek wel een UFC-wedstrijd."

Feyenoord stond na een helft al met 0-3 voor, maar de tweede helft was voor Heracles. Het werd uiteindelijk 2-4. "Feyenoord speelt woensdag weer een wedstrijd (tegen Manchester City, red.). Dan mogen ze wel even een shakie nemen om te herstellen", zegt Darri. "In de tweede helft waren wij aan het stormen en creërden we kansen. We hebben ons in de tweede helft tekort gedaan."