Zoon van Excelsior-trainer Van der Gaag vindt onderdak in de Eredivisie

Zoon van Excelsior-trainer Van der Gaag vindt onderdak in de Eredivisie

11-09-2017 18:11
15

NAC Breda heeft zich versterkt met Jordan van der Gaag. Dit melden de Bredanaars via de officiële kanalen. De zoon van Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag komt over van de Portugese grootmacht Benfica en heeft voor drie seizoenen getekend.

Technisch directeur Hans Smulders is dik tevreden met de transfer. "Jordan is een Nederlandse middenvelder met veel potentieel. Wij hebben hem dan ook gehaald met het oog op de toekomst. Het is goed om te zien dat hij ervoor kiest om zich bij ons verder te ontwikkelen. Hij zal aansluiten bij het dagprogramma van onze selectie in Zundert en het plan is om hem dit seizoen met name mee te laten spelen in het tweede elftal en onze Onder 19." Van der Gaag maakt maandagavond al zijn debuut namens de Bredase beloften, die aantreden tegen NEC.

Wedden

Meer odds

Van der Gaag junior was woonachtig in Portugal, omdat vader Mitchell er als trainer actief was bij Maritimo Funchal en Belenenses. In 2016 tekende de achttienjarige middenvelder zijn eerste profcontract namens Benfica, waar hij zich in de kijker speelde bij meerdere vertegenwoordigende jeugdelftallen.