Advies voor Feyenoord: Niet het meest leuke om naar te kijken, maar...

Advies voor Feyenoord: "Niet het meest leuke om naar te kijken, maar..."

11-09-2017 18:46
22

De Eredivisie-resultaten van Feyenoord hoeven niet noodzakelijkerwijs te lijden onder het drukke Champions League-programma. Analisten en ex-Feyenoorders John de Wolf (foto), Mario Been en Regi Blinker denken juist dat de Rotterdammers baat hebben bij het spelen van Champions League-wedstrijden.

"Ik heb daar wel een goed gevoel bij", aldus Blinker tegenover FOX Sports. "Ik heb naar de selectie gekeken, goede dubbele bezetting op meerdere posities. Je kunt de ene week Larsson laten spelen en de andere week Boëtius. Dat is van hetzelfde niveau." Been sluit zich hierbij aan. "Als de resultaten in de Champions League goed zijn, geeft dat een boost en krijg je er alleen maar extra kracht van."

Wedden

Meer odds

Over hoe Feyenoord de wedstrijden in moet gaan, verschillen de analisten van mening. De Wolf stelt dat Feyenoord niet bang moet zijn voor Manchester City, Napoli en Shakhtar Donetsk. "Je moet ze vooral niet overschatten. Wel rekening houden met hun kwaliteiten, maar vooral de dingen blijven doen waar je goed in bent." Been vindt echter dat Feyenoord zich juist moet aanpassen. "Je moet proberen de nul te houden. Dat is niet altijd leuk om naar te kijken, maar het is wel het meest realistische. Je kan wel gedragen worden door het publiek, maar je moet niet va banque spelen."