'Dat was een van de hoogtepunten uit mijn carrière bij Feyenoord'

'Dat was een van de hoogtepunten uit mijn carrière bij Feyenoord'

11-09-2017 21:27
12

Clemens Zwijnenberg denkt dat Feyenoord zeker wat te zoeken heeft in de Champions League. Zwijnenberg speelde tussen 1995 en 1997 voor de Rotterdammers. Bovendien kwam hij met de landskampioen uit in de Champions League.

"Je hebt er als voetballer en als club altijd wat te zoeken", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Het is altijd mooi om mee te maken. Ook al verlies je, je hebt altijd kansen. Dat is voetbal. De spelers leren er altijd wat van. Het is mooi dat Feyenoord weer in zo'n rijtje staat."

Zwijnenberg speelde met Feyenoord op het allerhoogste Europese niveau. "Dat was een van de hoogtepunten uit mijn carrière. Het is sowieso leuk om Europees voetbal mee te maken. Dat deuntje erbij. Dat geeft glans aan Europees voetbal. Het is hartstikke mooi dat ze weer op dat niveau kunnen spelen."

Volgens Zwijnenberg hoort Feyenoord nergens anders dan in de Champions League. "Ik ben blij dat ze weer op dit niveau zitten. Daar horen ze ook. Ik kan met trots zeggen dat Feyenoord eindelijk weer kampioen is geworden. Ik gun het Giovanni van Bronckhorst van harte."