Kramer: Daarom kijk ik er naar uit om ook in de Champions League te spelen

Kramer: "Daarom kijk ik er naar uit om ook in de Champions League te spelen"

12-09-2017 07:15
35

Michiel Kramer hoopt woensdag te mogen schitteren tegen Manchester City. Die kans is aanwezig, nu zijn directe concurrent Nicolai Jörgensen voorlopig geblesseerd aan de kant staat. 

"Op papier kun je het nooit winnen", begint Kramer tegen De Telegraaf. "Manchester City heeft een ploeg die meer dan een half miljard heeft gekost. Als Nederlandse clubs kunnen we daar nooit tegenop en je moet het ook niet willen. Want de bedragen die zij betalen voor spelers slaan toch nergens op? Maar in de praktijk loopt het in het voetbal soms toch anders."

Zaterdagmiddag maakte City gehakt van Liverpool (5-0). Een aantal Feyenoorders keek de wedstrijd. Kramer: "Ik niet. We moesten verplicht rusten. En ik blijf niet op voor een wedstrijd van City. Als voetballer ken je alle spelers van City toch wel", aldus de spits van de Rotterdammers. 

Het is nog onduidelijk of Giovanni van Bronckhorst inderdaad met Kramer gaat aantreden tegen de miljoenenploeg van Pep Guardiola. "Ik zit over een lange periode vrij goed in mijn vel. Tegen Heracles vond ik ook dat ik redelijk tot goed speelde. Daarom kijk ik er naar uit om ook in de Champions League te spelen", aldus een hoopvol gestemde Kramer.